Grøn køkkenfilosofi

I slotskøkkenet hersker kærligheden til grønne måltider lavet fra bunden af friske råvarer. Køkkenstilen er uformel og baseret på årstidens grøntsager af egen avl. Når det er nødvendigt supplerer vi med økologiske fødevarer udefra. Som udgangspunkt er grøntsager hovedingrediensen i vores måltider, men kød fra vores økologiske landbrug kan altid indgå i menuen, når det ønskes. Alle måltider serveres som buffet i slottets hyggelige spisestue.

Bæredygtig fødevareproduktion

Vi har 15 hektar skov og en stor køkkenhave, som vi dyrker regenerativt og ud fra biologisk-dynamiske principper. Her får planter og afgrøder lov til at vokse i deres eget tempo, og dyrene har et godt liv.

Alle fødevarer fra Dallund er produceret med omtanke for kvalitet og etik for både mennesker, dyr og miljø. Det er alt sammen med til at understøtte, at det grønne slot er et bæredygtigt konferencested.

Dagsmøde og Konferencepakke

Designed by fingerspitz*