Slotskøkkenet

I Dallunds køkken elsker vi at lave mad og forkæle vores gæster. Vi er passionerede, ambitiøse – og laver al mad fra bunden.

Filosofien er moderne, uformel, kvalitetsbevidst og fremfor alt grønne menu’er. Vi sammensætter menuen efter årstidens friske økologiske råvarer, som vi finder i vores lokalsamfund – og vi glædes, når vores gæster kan smage den kærlighed og det forarbejde, der er lagt i måltidet.

Hos os kan du smage det ægte og oprindelige Fyn – vores specialitet er klassiske, lokale retter tilsat et moderne twist, der overrasker smagsløgene. Et måltid på Dallund  Slot er skabt med omtanke for naturen og miljøet. Vores ambition er at være bæredygtige i alt, hvad vi foretager os – og vi har fokus på at undgå madspild.

Vinkortet byder på en lang række velsmagende økologiske og naturvine af bedste kvalitet, og vi udvælger og sammensætter vinmenuen, så den matcher menu og årstid.

Alle måltider serveres i slottes hyggelige spisestue med udsigt til parken og søen. Her kan I i fred og ro nyde den gode, veltilberedte mad.

Har I specielle ønsker til menuen, er vi altid åbne for opgaven.

Vi glæder os til at forkæle jer.

Dallund Slot – Slottets drivhus

Bæredygtige fødevarer

Vi bruger så vidt muligt kun fødevarer, der er produceret med omtanke for kvalitet og etik for både mennesker, dyr og miljø.

Det er alt sammen med til at understøtte, at det grønne slot er et bæredygtigt konferencested.

Dagsmøde og Konferencepakke

Designed by fingerspitz*